Διαδρομή 2

Αεροδρόμιο Αθηνών – Ολυμπιακό Στάδιο – Λυκαβηττός – Ακαδημία Αθηνών – Εθνική Βιβλιοθήκη – Αρχαία Αγορά-Ακρόπολη – Στάδιο Παναθηναϊκών (Καλλιμάρμαρο) – Λιμάνι Πειραιά – – Αεροδρόμιο Αθηνών

Διάρκεια πτήσης: 35 λεπτά

Οι απόψεις θα επεκταθούν μπροστά από την Αθηναϊκή Ριβιέρα στην οροσειρά που συνορεύει με την Αθήνα.

Μια περιήγηση από τον ουρανό προσφέρει μια υπέροχη προοπτική για τα πολλά ιστορικά μνημεία της Ελλάδας που στέκονται από την αρχαιότητα.

Η Αθήνα είναι μια συναρπαστική αρχαία και σύγχρονη μητρόπολη όπου από το έδαφος μπορείτε να δείτε τον ένδοξο Παρθενώνα και τους αρχαίους μαρμάρινους κίονες που ανεβαίνουν από την κορυφή του λόφου στον κεντρικό πυρήνα της πόλης. Η αρχιτεκτονική τελειότητα χτίστηκε πριν από 2.500 χρόνια και παραμένει το αιώνιο κέντρο σε μια πολυσύχναστη πρωτεύουσα που έχει αναπτυχθεί γύρω από αυτήν.

Ωστόσο, βλέποντας την Αθήνα από τον ουρανό είναι μια άλλη φανταστική άποψη που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι έχουν εμπειρία.

Πετάξτε στην Ακρόπολη και δείτε την πολυπόθητη θέση του αρχαίου ορόσημου πάνω από όλα τα άλλα κτίρια που χτίστηκαν στην πόλη. Τραβήξτε από το σύγχρονο και εντυπωσιακό Ολυμπιακό Στάδιο, το ιστορικό και μαρμάρινο Παναθηναϊκό Στάδιο και στη συνέχεια το κεφάλι προς την άλλη γραφική φυσική κορυφή της πρωτεύουσας που ονομάζεται λόφος του Λυκαβηττού.

Στη συνέχεια, η πτήση σας θα σας οδηγήσει ακριβώς πάνω από την Ριβιέρα της Αθήνας όπου τα τυρκουάζ νερά συναντούν την πανέμορφη βραχώδη ακτή της Αττικής. Εκεί, οι αμμώδεις παραλίες και τα πευκοδάση μονοπάτια που οδηγούν σε έναν δρόμο που βλέπει στην πανέμορφη θέα της θάλασσας στα νησιά του Σαρωνικού.

Χάρτης δρομολογίων της Αθήνας

map attica

Πανοραμική θέα στην Αθήνα

Courtesy of www.AirPano.com

Select sightseeing date & passengers

Fill in your contact details


I have read and i accept the Privacy Policy and the Terms & Conditions found on the bottom of this page.