Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών – Ολυμπιακό Στάδιο – Λυκαβηττός – Ακρόπολη – Μοναστηράκι – Λιμάνι Πειραιά – Δελφί – Κορίνθου – Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Διάρκεια πτήσης: 100 λεπτά

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας στην Ελλάδα σας καλωσορίζουμε να γνωρίσετε αυτή τη σημαντική πτήση εναέριας κυκλοφορίας, να θαυμάσετε μαζί με άλλους, το σπίτι του αρχαίου μαντείου «Το ναυτικό της γης».

Σύμφωνα με το μύθο, ο Δίας άφησε δύο αετούς, έναν ανατολικά και έναν στη Δύση, και συναντήθηκαν στους Δελφούς. Ήταν αφιερωμένο στον θεό Απόλλωνα. Η Πυθία ήταν ο διάβολος που έδωσε χρησμούς. Ήταν ο τρόπος που οι θνητοί έπρεπε να επικοινωνούν με τους Θεούς.

Οι Δελφοί ήταν το πολιτιστικό και θρησκευτικό κέντρο της Αρχαίας Ελλάδας. Από όλο τον κόσμο ταξίδευαν στους Δελφούς, τον ιερό αυτό τόπο, που βρισκόταν στους πρόποδες του Παρνασσού, για να ζητήσουν συμβουλές.

Θα θαυμάσετε από πανοραμική θέα το διάσημο ιερό της Αθηνάς Προναίας και το ναό του Απόλλωνα.

Λόγω των πολυάριθμων αρχαιολογικών μνημείων που βρέθηκαν στους Δελφούς και θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από την άποψη των πτηνών, η περιοχή έχει προστεθεί στην Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO.

Σε αυτήν την εναέρια πτήση θα πετάξετε επίσης πάνω από το μεγάλο μηχανικό έργο που χτίστηκε στις αρχές του 1900, το Κορινθιακό κανάλι που χωρίζει την Πελοπόννησο από την ηπειρωτική Ελλάδα.

Το ελικόπτερο σας θα απογειωθεί από το El. Το Βενιζέλο ή τη Μαρίνα Φαλήρου δίπλα στο στάδιο της Ειρήνης και της Φιλίας.

Σε αυτή την εναέρια πτήση 1:40 θα απολαύσετε την παρακάτω διαδρομή:

Athens Int. Αεροδρόμιο – Ολυμπιακό Στάδιο – Λυκαβηττός – Ακρόπολη – Μοναστηράκι – Λιμάνι Πειραιά – Δελφί – Κορίνθου – Αθήνα int. Αεροδρόμιο