Αεροδρόμιο Αθηνών – Ολυμπιακό Στάδιο * – Λυκαβηττός – Ακαδημία Αθηνών – Εθνική Βιβλιοθήκη – Αρχαία Αγορά – Ακρόπολη – Στάδιο Παναθηναϊκών (Καλιμαρμαρό) – Λιμάνι Πειραιά – Λεωφόρος Ακτής Αθηνών-Καβούρι – Σούνιο – Ναός Ποσειδώνα – Αεροδρόμιο Αθηνών

Διάρκεια πτήσης: 60 λεπτά

Κατά τη διάρκεια της πανοραμικής σας πτήσης με ελικόπτερο πάνω από αυτό το μικρό νησί της Αίγινας, θα θαυμάσετε τα πολλά διατηρημένα αρχαία μνημεία, με το σημαντικότερο από αυτά, το μνημείο της Αθηνάς Αφαίας, που διατηρείται ακόμα και σήμερα.

Η Αίγινα είναι ένα από τα νησιά του Σαρωνικού κόλπου, που συνορεύει με την Αττική και την πρωτεύουσα της Αθήνας.

Σύμφωνα με τη μυθολογία, ο Δίας ο πατέρας των θεών ερωτεύτηκε την πιο όμορφη από τις 20 κόρες του θεού Ασωπού Αίγινα!

Αν ο ουρανός είναι σαφής, από τον ναό της Αθηνάς Αφαίας, είναι ορατός ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και η Ακρόπολη της Αθήνας στον Παρθενώνα. Λένε ότι οι τρεις ναοί σχηματίζουν ένα ισοσκελές τρίγωνο (το ιερό τρίγωνο της αρχαιότητας).

Η Αίγινα θα ολοκληρώσει απόλυτα την πανοραμική σας πτήση στον Αθηναϊκό Ουρανό, με θέα τον αρχαίο ναό της Αφαίας και τα νεοκλασικά κτίρια στην πόλη της Αίγινας.

Η πανοραμική πτήση σας θα ξεκινήσει από το El. Το αεροδρόμιο Βενιζέλος ή τη μαρίνα του Φαλήρου.

Σε αυτή την περιήγηση 1 ώρας θα θαυμάσετε τα μνημεία της αρχαίας Αθήνας και της Αίγινας και θα ακολουθήσετε τη διαδρομή:

Αεροδρόμιο Αθηνών – Ολυμπιακό Στάδιο – Λυκαβηττός – Ακαδημία Αθηνών – Εθνική Βιβλιοθήκη – Αρχαία Αγορά – Ακρόπολη – Στάδιο Παναθηναϊκών (Καλιμαρμορά) – Λιμάνι Πειραιά – Αίγινα Ναός Αφέας Αθηνά – Αεροδρόμιο Αθηνών