Αθήνα Int.airport – Ηλινίκον-Αίγινα (Ναός της Αφέας) -Nafpli- Μυκήνες – Αρχαία Κόρινθος- Κορίνθος Canal-Athens int airport

Διάρκεια πτήσης: 75 λεπτά

Συνδυάστε την πτήση σας με ένα ελικόπτερο πάνω από την Αθήνα με μια περιήγηση στην πρώτη πρωτεύουσα της Νέας Ελλάδας, το Ναύπλιο.

Γνωρίστε από προοπτική την πόλη του Ναυπλίου και τις Μυκήνες, μερικά από τα σημαντικότερα αντιπροσωπευτικά μέρη της ελληνικής ιστορίας.

Ναύπλιο με το ιστορικό και μεγαλοπρεπές Παλαμήδι και το αρχαίο χωριό των Μυκηνών σας περιμένει να ολοκληρώσετε την περιήγησή σας στο Ελικόπτερο για περιηγήσεις στην περιοχή της Αττικής.

Για μια ώρα και μισή θα περάσετε σε μια άλλη εποχή και θα έχετε το προνόμιο να απολαύσετε από την ασφάλεια του καθίσματος του ελικοπτέρου την θέα του σημαντικού Μπούρτζι, που χτίστηκε σε ένα νησί στο λιμάνι και του λόφου του Παλαμηδιού, Ενετικό φρούριο που κυριαρχεί στην πόλη του Ναυπλίου.

Στο δρόμο σας προς το Ναύπλιο θα έχετε και την αλλαγή για να δείτε από το παράθυρο του ελικοπτέρου σας, το Κορινθιακό Κανάλι, ένα ανεκτίμητο μηχανολογικό έργο που χωρίζει την Πελοπόννησο από την ελληνική ηπειρωτική χώρα, που ολοκληρώθηκε το 1893,

Η περιοδεία του ελικοπτέρου σας θα ολοκληρωθεί με την άποψη πάνω από τις Μυκήνες.

Τα ερείπια του Μυκηναϊκού πολιτισμού, που άκμασε το 1000 π.Χ., θα είναι μια μεγάλη εικόνα για να τραβήξετε με την κάμερά σας από τον ελληνικό αέρα.

Μη χάσετε αυτό το ταξίδι στην ελληνική ιστορία.

Η πτήση σας θα ξεκινήσει από την El. Αεροδρόμιο Βενιζέλος.

Διαδρομή: Αθήνα Int.airport – Ελλινίκη-Αίγινα (Ναός της Afea) -Nafpli- Μυκήνες – Αρχαία Κόρινθος- Κορίνθος Canal-Athens int airport